Beauty Eurasia Fuarı

Bu yıl 14.sü düzenlenen Beauty Eurasia, güzellik ve bakımla ilgilenen her kadının dikkatini çekse de, asıl bu tarz konularda blogları olanların kaçırmayacağı bir fuar. Fuarda pek çok ülkeden kozmetik, cilt bakımı ve saç bakımı gibi alanlarda firmalar mevcut. Fuarın asıl amacının ikili anlaşmalar yapmak  olması sizi yanıltmasın kesinlikle.  Gittiğinizde birçok firmanın direkt yetkilileriyle görüşüp, firmalarını daha yakından tanıma fırsatını yakalarken, ürünlerini inceleyip daha detaylı bilgiler almanız mümkün. Her firma sizi önemseyip, öğrenmek istediğiniz konularda ilgili olan kişilere yönlendirip, mümkün olan her konuda aklınızdaki soruları seve seve yanıtlıyorlar.




Dün instagram'dan arkadaşım, sevgili @makyajmakyaja ile gittiğimiz fuarda hem eğlendik, hem de pek çok firmayla sohbet edip, güzel bir çalışmanın tohumlarını attık. Bizim için oldukça verimli bir gezi oldu. Zaten ilerleyen zamanlarda bunun hakkında çok daha detaylı yazılarım gelecek.



12 - 14 nisan tarihlerinde CNR'da 9 ve 10. Hall'de bulunan fuarı ziyaret edebilir, ürünleri inceleyip alışveriş de yapabilirsiniz. Bazı firmaların parakende satışı var, ama bazı firmalar sadece toptan satış yapıyorlar.




Dediğim gibi fuarda pek çok firmayla görüştük. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama özellikle Lens me, Luis Bien, Cosmegram, Tarko Kozmetik, Seçkin Kozmetik ve Gabrini'ye  ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Vakitlerini bize ayırıp ilgilendikleri ve güzel sohbetleri için. Gabrini kozmetiğe bu küçük jestinden dolayı da çok teşekkür ederim.  


Daha önce açıkçası böyle bir fuardan haberim yoktu. Sanırım çok da iyi duyurulmuyor. Ama bundan sonra yapılanlara mutlaka katılmayı düşünüyorum. Bir de tanıdık firmaları çok az gördük, bence daha fazla marka yer almalı bu fuarda. Sizlerde henüz haberdar değilseniz ya da gitmediyseniz bir gidip gezin derim. Yarın fuarın son günü saat 10:00 - 18:00 arası  gidip gezebilirsiniz.          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder